21/06/2018

З радістю повідомляємо, що офіційним партнером IX Міжнародної виставки обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo стала Компанія «Михаил Курако».

Без имени-1Компанія «Михаил Курако» є офіційним представником ряду провідних світових компаній на ринку країн СНД.
Багато років компанія пропонує пакувальне та виробниче обладнання, яке відповідає всім Європейським і світовим нормам і стандартам якості.

Компанія займається розробкою і постачанням технологічного обладнання для виробництва, наповнення та пакування широкого спектру продуктів фармацевтичної, харчової, косметичної та хімічної промисловостей.
Спектр пропонованого обладнання може включати як окремі машини і технологічні лінії, так і цілі комплексні рішення аж до заводів “під ключ”.

картинка Курако
Основною метою компанії є не тільки забезпечення клієнтів якісним і сучасним обладнанням, а й надання послуг з обслуговування устаткування в гарантійний та післягарантійний період.

Запрошуємо фахівців на стенд компанії, де ви ознайомитеся з представленим обладнанням, отримаєте професійні консультації від фахівців, матимете змогу укласти довгострокові договори.

Більш детальна інформація:
+380 (44) 270-56-17
+380 (44) 279-30-95
+380 (44) 279-31-04
kurako@kurako.com
www.kurako.com

Comments are closed